rss

VW Tiguan facelift, prima imagine

  1. 04/02/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: facelift, Geneva, vw tiguan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen nu a avut parte de discretia planuita, prima imagine cu Tiguan facelift facandu-si loc pe undele Internetului. Aceasta tradeaza faptul ca masina imprumuta designul frontal al fratelui mai mare Touareg.
     
    Dezvaluirea oficiala va avea loc la Salonul Auto de la Geneva care isi va deschide portile in martie, dar pana atunci nu putem trece cu vederea grupurile optice de inspiratie Touareg. LED-urile frontale nu lipsesc, iar calandrul prezinta accente cromate.

    In privinta posteriorului nu putem decat sa ghicim ca va beneficia de aceeasi tehnologie LED si, probabil, va veni cu un spoiler reimprospatat. Habitaclul va fi de inspiratie Passat, iar la capitolul motorizari nu vor fi schimbari notabile, propulsoarele actuale urmand a fi imbunatatite atat din punct de vedere al performantelor, cat si al consumului de carburant si al emisiilor de noxe.

    Constructorul auto va lansa doua variante Tiguan: una destinata mediului urban si una pentru experientele off-road, cu panouri de protectie fata si spate.

    Noul Tiguan va fi lansat pe piata in urmatoarele luni dupa Salonul Auto de la Geneva. Modelul este cel mai mic SUV Volkswagen si se afla pe piata din 2007. Masina nu a suferit modificari importante pana in prezent.

    Vizualizari: 2719
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »