rss

APP Europe a pregatit un program de individualizare pentru VW Scirocco

  1. 06/05/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: app europe, Scirocco, scirocco street racing, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (13)

    Prezentat in urma cu un an la Geneva, noul Volkswagen Scirocco a devenit foarte repede principala tinta a marilor case de tuning, marturie in acest sens stand numeroasele proiecte bazate pe coupe-ul german. Dupa MTM, Mcchip si B&B, asta ca sa amintim doar cateva, acum a venit randul baietilor de la Advanced Performance Parts Europe (APP) sa-si puna amprenta pe acest model.

    Pentru acei pasionati care prefera sa-si modifice propria masina cu accesorii adunate de la mai multe firme in loc de una singura, APP Europe le vine in ajutor, asta pentru ca programul de individualizare pregatit pentru Scirocco contine componente de la alti tuneri cunoscuti precum Rieger Tuning, KW Automotive, Wimmer Rennsporttechnik, CFC si MR Car Design.

    Astfel, inginerii de la APP Europe au dotat propulsorul 2.0 TSI cu un ECU mai performant furnizat Wimmer Rensporttechnik, care costa 2.500 de euro si care a facut ca puterea maxima dezvoltata sa fie sporita de la 200 la 261 CP, iar cuplul de la 280 la 380 Nm. In noua varianta, motorul il ajuta pe Scirocco sa atinga o viteza de top de 263 km/h.

    Mergand mai departe, Scirocco a primit un nou sistem de evacuare sport de la MR Car Design de 1.599 de euro, aceeasi companie furnizand si un nou diferential cu alunecare limitata (2.990 de euro). Aceste modificari au determinat si un update al software-ului transmisiei DSG care costa 890 de euro.

    Puterea de franare este asigurata de un sistem de franare APP Europe super performant cu 4 pistoane si discuri de 355x32 mm, in timp ce amortizoarele au fost furnizate de KW Automotive (1.529 de euro).

    Kitul aerodinamic, care contine un spoiler frontal cu prize de aer supradimensionate (599 de euro), praguri (328 de euro) si o bara de protectie spate ce integreaza difuzorul de aer (329 de euro), vine de la Rieger, in timp ce alte detalii de ordin vizual cum sunt plafonul si capota de culoare neagra si liniile rosii foarte subtiri ce pornesc de la blocurile optice fata, continua deasupra usilor si se termina in dreptul eleronului de la luneta sunt de la CFC (preturile nu au fost comunicate).

    In sfarsit, APP Europe a incaltat Scirocco cu un set de jante din aluminiu bicolore de 19 inch imbracate cu cauciucuri Vredestein Ultrac Sessanta, care costa 5.200 de euro.

    Vizualizari: 1415
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »