rss

Primele foto cu VW Polo in 3 usi, dezvaluite inainte de Frankfurt

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Polo, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (9)

    Volkswagen a dat publicitatii primele fotografii si detalii despre noul Polo in 3 usi, model ce urmeaza sa fie lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

    Versiunea cu 3 usi a noului Volkswagen Polo dispune de 3 nivele de echipare. Base Trendline ofera standard ESP, faruri cu lumina diurna, geamuri fata electrice, inchidere centralizata si geamuri fumurii. Nivelul urmator, Comfortline, aduce in plus fata de Base Trendline diverse elemente exterioare vopsite in culoarea caroseriei, insertii de crom, aer conditionat, insertii din aluminiu la interior si bancheta spate rabatabila fractionabil.

    Varful de gama va fi, insa, Highline. Versiunile astfel echipate vor beneficia, pe langa tot ceea ce am enumerat mai sus, de si mai multe elemente cromate, jante din aliaj de 15 inch, lumini de ceata, volan din piele in trei spite, display multifunctional si scaune sport reglabile pe inaltime.

    In ceea ce priveste motorizarile, VW pune la dispozitia clientilor trei propulsoare pe benzina si tot atatea diesel-uri. Benzinarele vor avea puteri de 60, 70 si 85 CP, in timp ce agregatele pe motorina ofera 75, 90 si 105 CP.

    Ulterior lansarii, gama de motoare va primi noi membri: TSI-ul de 105 CP pe benzina si TDI-ul de 1.2 litri, care consuma, sustin germanii, 3,3 litri/100 km (Polo BlueMotion). De asemenea, optional va fi disponibila noua cutie de viteze automata DSG cu sapte rapoarte.

    Noul Volkswagen Polo cu trei usi va fi disponibil din aceasta iarna, la un pret de baza de 12.150 euro (in Germania).

    Vizualizari: 3025