rss

Noul VW Polo GTI, dezvaluit inainte de Geneva

  1. 18/02/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Geneva, Golf, Gti, Polo, Vw
    Vezi toate fotografiile (3)

    Producatorul auto german Volkswagen a dat publicitatii astazi primele imagini ale noului VW Polo GTi, care va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare.

    Noul hatchback vine echipat cu propulsorul de 1,4 l TSI, oferind 177 CP, conectat la o transmisie DSG cu sapte trepte. De asemenea, Polo GTI va avea si un diferential electronic XDS, similar cu cel folosit de Seat Ibiza Cupra.

    Inginerii germani, de asemenea, au hotarat sa coboare suspensia subcompactului cu 15 mm, in comparatie cu varianta standard, pentru un aspect mai sportiv.

    In ceea ce priveste designul, Polo GTI arata asemanator unui mini Golf GTI. Astfel, noul Polo vine echipat cu jante de aliaj de 17 inch, grila cu un contur de culoare rosie si spoilere marite iar la interior, va avea volan sport in trei spite, alaturi de aceeasi paleta de culori disponibila pe fratele mai mare.

    Noul VW Polo GTI va fi disponibil in versiuni de caroserie cu trei si cinci usi, iar preturile vor incepe, cel mai probabil, de la 18.000 de euro.

    Vizualizari: 2982
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »