rss

Noile VW Passat si Sharan au primit 5 stele Euro NCAP

 1. 23/12/2010
 2. Categoria: VW
 3. Tags: Euro NCAP, passat,, Sharan, VW,
  Vezi toate fotografiile (4)

  Cele mai noi modele VW Passat si Sharan – au primit 5 stele la testele de impact Euro NCAP. Sharan a acumulat un rating de 96% - unul dintre cele mai bune rezultate obtinute pana acum in cele mai dificile teste Euro NCAP, iar Passat a obtinut un scor similar.

   

  Motivul pentru care aceste doua masini au primit calificative excelente este faptul ca acestea ofera o rigiditate optimizata a caroseriei, airbaguri foarte eficiente si sisteme de asistenta pentru sofer, inclusiv ABS (Anti-lock Braking System) cu HBA (Hydraulic Brake Assist) si ESP (Electronic Stabilization Program).

   

  Pasagerii de afla in deplina siguranta in Sharan, gratie celor noua airbag-uri: sistem de airbag cortina pentru toate cele trei randuri de scaune, airbag-uri laterale pentru primele doua randuri de scaune si airbag-uri sofer si pasager. Exista, de asemenea, un airbag suplimentar pentru a proteja genunchii soferului. In acelasi timp, Passat-ul este oferit cu sistem automat de detectare a oboselii, precum si cu functia de franare de urgenta in oras.

  Vizualizari: 2879
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »