rss

VW Passat este masina second-hand a anului in viziunea "What Car?"

  1. 24/09/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Marea britanie, Passat, TDI, Toyota Prius, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelul de clasa medie al constructorului din Wolfsburg a fost declarat de catre prestigioasa publicatie auto britanica, What Car?, drept Masina Second-Hand a anului 2009.

    Alegerea juriului s-a bazat pe combinatia reusita dintre aerul de model premium, fiabilitatea si manevrabilitatea lui Passat, oferita deseori la preturi extrem de tentante.

    In mod curent, in Marea Britanie, un Passat 1.9 TDI vechi de aproximativ trei ani poate fi achizitionat la un uimitor pret (pentru noi) de circa 7.700 de euro, devenind o alternativa cel putin interesanta la un model de clasa mini nou.

    Nu numai aceasta masina a avut insa parte de aprecieri din partea celor de la What Car?: Toyota Prius a fost laudata pentru consumul mediu de numai 4,2 litri/100 km si taxa de drum de doar 39 de euro pe an, atuuri suficient de importante pentru ca modelul japonez sa “plece acasa” cu trofeul acordat celui mai bun automobil ecologic second-hand.

    Intre timp, la sectiunea SUV-ul second-hand al anului, a triumfat Lexus RX400h, in timp ce VW Golf GTI (versiunea cu cinci usi) si-a adjudecat titlul rezervat cea mai buna masina sport second-hand.

    Vizualizari: 2711