rss

Spionat: VW Passat

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Passat, Vw
    Vezi toate fotografiile (3)

    Auto.ro a obtinut primele imagini ale noului Volkswagen Passat, cu toate ca acesta va fi lansat abia in 2013 sau 2014. Probabil cei din Wolfsburg nu vor fi prea multumiti de reusita fotografilor-spion.

     

    Este aproape sigur ca noul Passat va pastra structura actuala a motorului, chiar daca acest lucru se va intampla pe ultra-noua arhitectura flexibila MQB.

     

    Noua arhitectura VW – MQB - este o arhitectura transversala proiectata special pentru a fi folosita la toate modelele de referinta ale marelui grup Volkswagen: Passat sedan si estate, succesorul lui Passat CC, si pe un nou sedan de clasa medie si SUV pentru America de Nord.

     

    Pe langa motorul turbo de 3 litri, cu injectie directa, ce va fi folosit si pe versiunea hibrida, noul Passat va fi echipat si cu motoare Diesel. Marea întrebare este daca VW va revigora VR6-le TDI, “ ucis” in ceasul al doisprezecelea de Martin Winterkorn, CEO VW AG. Cu o putere de pana la 300 CP, acest motor diesel ar satisface toate cerintele de performanta ale masinii. Cuplat la o cutie DSG cu opt trepte de viteza si disponibil cu tractiune integrala, super-compactul VR6 ar fi destul de special si chiar unic.

     

    Foto: copyright by Automedia

    Vizualizari: 1618