rss

Spionat: noul VW Jetta este testat in SUA (cu video)

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Jetta, Volkswagen, volkswagen jetta, Vw

Viitoarea generatie a sedanului de clasa medie Volkswagen Jetta se afla in plin proces de dezvoltare, iar imaginile de fata au fost filmate in Death Valley (California).

In ciuda camuflajului, prototipul care apare in filmuletul urmator sugereaza ca noul Jetta va primi o caroserie mult schimbata, linia de design generala fiind inspirata de noul Audi A4, in special la profilul lateral si la partea posterioara.

Noul Jetta este construit pe platforma tehnica a lui Golf VI, ceea ce inseamna ca va fi oferit cu cele mai noi motorizari VW 2.0 TSI si 2.0 TDI. Exista sanse ca si americanii sa beneficieze de eficientul propulsor 1.4 TSI care produce intre 122 si 170 CP, insa chiar si asa versiunea entry-level va fi echipata cu invechitul motor pe benzina cu 5 cilindri de 2,5 litri.

Potrivit informatiilor publicate de presa de specialitate nord-americana, viitorul rival al modelelor Honda Civic si Toyota Corolla ar putea debuta chiar in cadrul Salonului Auto de la Detroit de la jumatatea acestei luni, insa deocamdata oficialii Volkswagen nu au confirmat acest lucru.

Vizualizari: 2270