rss

Ipoteza auto: asa ar putea arata noul VW Jetta

  1. 15/09/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf 6, Jetta, Volkswagen, volkswagen jetta, Vw
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa ce ieri am publicat cele mai noi fotografii-spion cu noul Volkswagen Jetta, care au fost surprinse undeva in Statele Unite ale Americii, astazi va prezentam o prima randare computerizata cu viitoarea versiune a sedanului care va fi lansata la inceputul anului 2011.

    Spre deosebire de break-ul Jetta Sportwagon, asa cum se numeste Golf-ul Variant in SUA, care va prelua de la Golf 6 partea frontala, Jetta va mai pastra inca un an fata invechita mostenita de la cea de-a cincea generatie a compactei germane. Dar, desi Volkswagen nu a furnizat nici o informatie, mai mult ca sigur ca noul Jetta va imprumuta la randul sau partea din fata a noului Golf.

    Pornind de la cele mai recente poze-spion, un membru al forumului VW Vortex a realizat pe calculator o imagine care ne ofera un prim indiciu despre cum ar putea arata noul Jetta. Un singur detaliu este insa gresit: linia mediana ce traverseaza caroseria masinii de la spate pana in fata. Dupa cum se poate observa in poza cu noul Golf, aceasta nervura mai degraba se pierde in partea de sus a aripii fata decat traverseaza bosajul rotii.

    Chiar si asa, suntem siguri ca nu vor fi putini cei care vor spune ca versiunea restilizata imaginata de fanul VW arata mult mai bine decat actualul Jetta. Dumneavoastra ce parere aveti?

    Vizualizari: 2469