rss

Volkswagen prezinta la Geneva noul Golf Cabriolet

  1. 23/02/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: glf cabriolet, Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (14)

    Salonul Auto de la Geneva va gazdui lansarea versiunii cabrio a modelului Volkswagen Golf. Masina este echipata cu un plafon retractabil din panza care are nevoie de 9,5 secunde pentru a disparea. Dupa cum era de asteptat, noul VW Golf Cabriolet are un design destul de echilibrat, fara extravagante.

    Blocurile optice cu LED-uri sunt imprumutate de la GTI. In dezvoltarea plafonului soft-top o atentie deosebita a fost acordata respingerii zgomotului exterior, fapt ce face ca versiunea decapotabila si fie aproape la fel de silentioasa ca modelul standard. Totodata, plafonul poate fi operat la o viteza de pana la 30 km/h.

    Gama de motorizari generoasa este aceeasi ca cea a versiunii hatchback si variaza de la 105 la 210 CP, atat pe benzina TSI, cat si turbodieseluri TDI. Acestea pot fi cuplate la transmisia cu dublu ambreiaj DSG.

    Trei dintre propulsoarele oferite sunt echipate cu tehnologie BlueMotion. Cea mai eficienta motorizare este unitatea de 1,6 litri TDI si 105 CP, care are nevoie de 4,4 litri de carburant pentru a parcurge 100 de km. Emisiile CO2 sunt de 117 g/km.

    Noul Volkswagen Golf Cabriolet va fi lansat pe piata din Germania la un pret de pornire de 23.625 euro.

    Vizualizari: 3134