rss

Video: noul VW Golf VII, dezvaluit dintr-o neglijenta?

  1. 29/09/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf VII, Volkswagen, Vw golf, vw golf vii

Este, oare, posibil ca filmul de prezentare a noului concept VW L1 sa dezvaluie mai mult decat si-au propus nemtii? Cel putin asa se pare... O scapare a celor de la Volkswagen si observata de olandezii de la autoblog.nl face ca acest film sa fie si mai interesant.

Despre ce este vorba. La minutul 4 si 37 de secunde al filmului realizat la Centrul de Design Volkswagen din Postdam se poate observa lesne in plan secund o macheta din lut a unui model compact care pare sa fie chiar noul Golf VII, model care se afla in plin proces de dezvoltare. Modelul este asteptat sa apara pe piata in anul 2012.

Daca este vorba intr-adevar despre VW Golf VII (VW nu a confirmat acest lucru), avem de-a face cu o masina cu un profil mai sportiv comparativ cu actualul model, care pastreaza liniile de design fluide. De asemenea, macheta din lut care apare in imaginile de fata pare sa fie ceva mai lunga si mai joasa decat Golf VI, iar la partea frontala se disting blocurile optice complet schimbate, redesenate in stilul celor de pe Scirocco.

Va invitam sa vizionati filmul de mai jos, cu mentiunea sa acordati un plus de atentie la minutul 4:37!

Vizualizari: 8359