rss

VW echipeaza Golf cu noi faruri si stopuri cu LED

  1. 10/12/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: faruri, Golf, Led, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fanii Volkswagen Golf vor fi probabil incantati de ultima veste de la producatorul german. Volkswagen a  montat pe modelul Golf noi faruri Bi-Xenon si stopuri cu tehnologie LED, acum disponibile optional la pretul de 350 €. Modelele car vor beneficia standard de aceasta noua optiune sunt Golf GTD, Golf GTI si Golf R.

    Noile stopuri sunt acoperite de o lentila fumurie, fiecare linie avand 11 LED-uri. In total, lampile spate beneficiaza de 48 de LED-uri.

    Blocurile optice cu tehnologie LED se aprind acum cu 0.2 secunde mai repede decat lumina incandescenta normala. VW considera ca aceasta tehnologie are un impact de siguranta, sustinand ca "la o viteza de 100 kilometri pe ora, este echivalenta cu pana la 5,6 metri distanta de franare."

    Volkswagen va pune de asemenea, la dispozitia clientilor faruri Bi-xenon la pretul de 1.295 de euro. Optional pentru toate modelele Golf VI, cu exceptia Golf R, care le are standard. Aceasta se adapteaza la  viteza masinii in functie de mediul in care se afla, urban sau extraurban.

    Vizualizari: 3331