rss

VW Golf GTI de la Wimmer

  1. 04/12/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, Gti, porsche carrera s, Vw, Wimmer
    Vezi toate fotografiile (5)

    Fara indoiala, VW Golf GTI este unul dintre cele mai complete hot-hatch-uri ce pot fi achizitionate in aceste momente, insa nu putini au fost cei care s-au plans de lipsa unei laturi cu adevarat extreme.

    Exact aceasta fateta a fost recent scoasa in evidenta de catre tunerul german Wimmer, care nu a avut nici o retinere in a transforma compacta din Wolfsburg intr-un pachet de nervi cu care ai face bine sa nu te pui.

    De fapt poti sa te pui, atata vreme cat ai cu ce. Iar cand spunem asta, ne referim la o masina in stare a puna la respect un Golf de 386 CP si 455 Nm.

    Da, ai citit bine – gratie sistemului de supraalimentare optimizat si interventiilor tehnice efectuate la nivelul sistemului de management electronic, pompei de benzina, bielelor, intercooler-ului si evacuarii, GTI-ul lui Wimmer a devenit mai puternic decat un Porsche Carrera S!

    In consecinta, rotile cu jante de 20 de inch si anvelope Dunlop Sport Maxx GT vor face sul asfaltul catre viteza maxima de 267 km/h, acolo unde nu prea are cum sa ajunga nici un supersedan aflat sub asuprirea limitatorului electronic. Vor curge lacrimi de ciuda...

    Vizualizari: 1718
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »