rss

Noul VW Golf Cabrio vine in 2011

  1. 11/05/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cabrio, Hatchback, Volkswagen, Volkswagen golf vi, Volkswagen golf vi cabrio
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelul de clasa compacta Volkswagen Golf n-a mai beneficiat de o versiune cabrio de la cea de-a patra generatie, Golf V fiind construit doar in variante hatchback si break. Constructorul german a confirmat ca Golf VI va avea insa si o versiune cabrio, care va fi lansata la jumatatea anului 2011.

    Cu toate ca actuala tendinta este folosirea unui plafon metalic, VW a anuntat ca noul Golf VI Cabrio va primi un soft-top, similar cu cel de pe Audi A3 Cabrio, care va putea fi rabatat si in timpul rularii cu o viteza de pana la 30 km/h in mai putin de 10 secunde! Motivul pentru care germanii vor opta pentru acoperis textil este foarte simplu, si anume se doreste diferentierea clara a noii decapotabile de actualul VW Eos.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta va include o aceleasi propulsoare ca in cazul variantei hatchback, dar si o noua generatie de motoare in 3 cilindri extrem de eficiente, intre care si un 1.2 TSI. De asemenea, Dr. Ulrich Hackenberg, seful Departamentului de Cercetare si Dezvoltare din cadrul VW, a dezvaluit ca ulterior va fi introdusa si o versiune hibrida, prima din istoria modelului compact.

    Din punct de vedere estetic, noul Golf VI Cabrio va primi aceleasi linii si detalii de design ca hatchback-ul, insa va prelua si unele elemente de la noul Polo. Interesant este de vazut ce solutie vor adopta cei de la VW la partea posterioara, insa suntem siguri ca masina va arata bine.

    Vizualizari: 2205
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »