rss

Noul Volkswagen Eos, detalii si imagini oficiale

  1. 07/10/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: noul eos, volkswagen eos
    Vezi toate fotografiile (8)

    Volkswagen a publicat primele imagini cu noul Eos, coupe-ul cabriolet ce a fost introdus pe piata in urma cu patru ani. Premiera mondiala va avea loc cu ocazia Salonul Auto de la Los Angeles (19-28 noiembrie).

    VW Eos va fi lansat pe piata incepand cu primul trimestru al anului viitor, cu preturi deja stabilite pentru piata germana: 27.795 euro, tariful de pornire.

    Dupa cum era de asteptat modificarile au avut loc cu preponderenta in partea frontala, combinand traditionalul calandru Volkswagen cu noul design al blocurilor optice si o bara de protectie redesenata. In partea posterioara se pot observa stopurile aplatizate si un spoiler reimprospatat.

    Si la interior au avut loc schimbari, noul Eos beneficiind de finisaje de calitate superioara. Printre noutati se numara noul afisaj color multifunctional, sistemul de pornire si acces fara cheie, cea de-a doua generatie Park Assist si sistemul Light Assist.

    La momentul lansarii vor fi disponibile trei motorizari: 1.4 TSI (122 CP), 2.0 TSI (210 CP) si 2.0 TDI (140 CP). Acesta din urma inregistreaza un consum mediu de  numai 4,8 litri la 100 km. Noul VW Eos va putea fi comandat cu transmisia DSG cu sapte rapoarte.

    Vizualizari: 4780