rss

Volkswagen Beetle, primele imagini oficiale

  1. 18/04/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Beetle, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)

    Volkswagen Beetle debuteaza oficial la Salonul Auto de la Shanghai. Pana la publicarea comunicatului de presa, au aparut deja primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului pe publicatiile MotorTrend si MotorAuthority.

    Desi rezolutia nu ne permite o vizualizare in detaliu, se remarca asemanarile la nivel de design cu modelul precendent. Noutatile vin in special in partea din spate unde pot fi observate noi jocuri de volum. Interiorul a fost de asemenea revizuit.

    Versiunile de top beneficiaza de blocuri optice bi-xenon, jante de aliaj de 19 inch si un sistem de evacuare cu doua tevi.

    Versiunea de top va fi echipata cu un TSI de 2.0 litri care produce 200 CP şi 280 Nm. Puterea este transmisa rotilor din fata cu ajutorul unei cutii manuale cu sase rapoarte. Optional este disponibila transmisia DSG cu sase trepte si diferential electronic XDS.

    Cei care au inclinatie catre dieseluri pot opta pentru un TDI de 2.0 litri, care ofera 140 CP si un cuplu maxim de 320 Nm. Gama de motorizari va fi ceva mai generoasa, insa constructorul auto s-a limitat, momentan, la mentionarea celor doua unitati.

    Vizualizari: 3300
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »