rss

Noua generatie VW Beetle va fi lansata in 2011

  1. 12/10/2009
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Beetle, Noul beetle, Volkswagen, Volkswagen Beetle, Volkswagen Beetle 2011
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda problemelor cu care se confrunta chiar si dupa preluarea de catre Porsche, Volkswagen are o serie de proiecte care isi urmeaza cursul firesc. Unul dintre acestea este legat de noua generatie a lui Beetle, care va aparea peste doi ani.

    Potrivit primelor informatii, noul VW Beetle va imparti platforma de productie cu cea a lui Golf VI si a coupe-ului Scirocco, ceea ce inseamna ca va avea un gabarit mai mare comparativ cu actuala "Broscuta" si, implicit, un interior mai generos ca spatiu. Modelul 2011 va fi desenat la Centrul de Stil VW din California si va fi asamblat in Germania.

    Spre deosebire de modelul de la inceputul anilor 90, noul Beetle va avea un design bazat pe linii mai fluide si mai agresive, si va capata accente de coupe prin coborarea liniei plafonului catre partea posterioara, un design la moda in randul marilor producatori.

    Volkswagen Beetle 2001 va fi conceput astfel incat sa poata fi usor adaptat pentru alte versiuni de caroserie. Concret, versiunea hatchback va fi urmata la scurt timp de un cabrio cu acoperis textil, o versiune Sportback, un mini-monovolum, un pick-up si un crossover. Bineinteles, VW va introduce ulterior si variante supersportive.

    Vizualizari: 3360
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »