rss

Volvo a primit un imprumut de 500 de milioane de euro

  1. 05/06/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: Hibrid, imprumut, Plug-in, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volvo a primit un imprumut de 500 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, care va permite companiei suedezei sa isi continue eforturile de finantare a unui proiect de dezvoltare in vederea reducerii emisiilor de CO2. Banii primiti vor fi garantati de catre guvernul suedez si vor fi folositi si in urmatorii doi ani.

    Volvo a anuntat recent ca intentioneaza sa lanseze un hibrid plug-in pana in 2012, care ar reduce drastic consumul de carburant al intregii game. In plus, o serie de alte modele cu un consum eficient se asteapta sa fie lansata in urmatorii ani.

    "Nu exista nici o indoiala ca problema mediului este pe lista prioritatilor la Volvo in momentul de fata " a declarat Stephen Odell, presedinte Volvo Cars. "Emisiile de dioxid de carbon de la masinile noastre vor fi drastic reduse prin intermediul planului pe care il dezvoltam acum iar punerea in aplicare a strategiei noastre agresive ne va pozitiona intr-un loc fruntas in clasamentul producatorilor auto” a continuat oficialul.

    Volvo si-a unit deja fortele cu compania energetica suedeza Vattenfall pentru a dezvolta modelul hibrid plug-in.

    Vizualizari: 1261
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »