rss

Volvo a pregatit pachetul R-Design pentru C30, S40 si V50 DRIVe

  1. 23/04/2009
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: C30, R-design, S40, V50, Volvo
    Vezi toate fotografiile (10)

    Constructorul scandinav a pregatit pentru clientii sai un pachet estetic cu atitudine, care este disponibil pentru modelele C30, S40 si V50 din gama DRIVe. Este vorba despre kit-ul R-Design, ce contine modificari de ordin vizual atat la exterior, cat si la interior.

    Astfel, clientii vor putea alege dintr-o paleta de 10 nuante diferite pentru caroserie si o gama de detalii specifice. In plus, kit-ul exterior R-Design cuprinde spoilere fata/spate redesenate, un ornament pentru partea inferioara a portierelor, noi praguri laterale, un eleron posterior montat deasupra lunetei pentru C30 si V50 DRIVe, un eleron discret pe capacul portbagajului modelului S40, jante din aliaj Serapis cu 5 spite de 17 inch pentru toate cele trei modele, o evacuare sport de 90 mm doar pentru C30. Aspectul exterior al masinilor este completat de grila radiatorului si de carcasa oglinzilor laterale care au fost vopsite intr-o nuanta ce imita aluminiul. In plus, Volvo ofera la partea frontala deflectoare de vant DRIVe si logo-ul R-Design, iar badge-ul de la spate DRIVe anunta nivelul scazut de emisii al masinii, in speta 119 g CO2/km.

    Interiorul este dominat de tapiteria din piele fina in doua culori, crem si negru, cu cusatura groasa crem, si de scaunele sport cu logo-ul R-Design, in timp ce consola centrala si panourile usilor au primit insertii ce imita fibra de carbon si aluminiul. Pedalierul sport din aluminiu este prevazut cu insertii de cauciuc pentru o mai buna aderenta, maneta schimbatorului de viteze este imbracata in piele si aluminiu, la fel si volanul in trei spite pe care a fost lipit logo-ul R-Design, cadranele ceasurilor de bord sunt colorate acum in albastru, iar presurile din material textil au o margine crem care contrasteaza cu interiorul.

    Toate cele trei modele sunt echipate cu un motor diesel de 1,6 litri care produce 109 CP si 240 Nm de cuplu si care consuma in medie 4,5 l/100 km.

    Vizualizari: 2241