rss

Toyota Verso-S: preturi pentru Europa

  1. 31/01/2011
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: preturi, Toyoyta,, verso-s
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a dezvaluit preturile europene pentru Verso-S, oferit in doua nivele de echipare, cu un al treilea disponibil in curand.

     

    Nivelul de echipare de baza dispune de oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite, servodirectie electrica, volan reglabil pe inaltime, compartimente multiple de depozitare, sistem audio cu MP3 si altele.

    In lista sistemelor de siguranta standard sunt incluse: Anti-lock Braking System (ABS), Electronic Brakeforce Distribution (EBD), Brake Assist (BA), control al tracţiunii (TRC) si Controlul Stabilitatii Vehiculului (VSC), sapte airbag-uri.

     

    Nivelul de echipare “Active” ofera lampi de ceata, volan reglabil pe inaltime, sistem audio premium, finisaj din piele pentru volan si manerul schimbatorului de viteze, precum si pentru cotierele fata-spate.

     

    Preturile lui Verso pornesc de la 14.500 euro, in timp ce versiunea de top ajunge la 19.400 euro. Aceste preturi sunt valabile pana la 1 aprilie, urmand ca de la acea data sa se mai adauge 800 de euro la pretul de referinta.

    Vizualizari: 2595
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »