rss

Toyota a ales varianta repararii pedalelor in Europa

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: pedale de acceleratie, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota a confirmat ieri repararea pedalelor de acceleratie pentru cele opt modele Toyota planificate pentru rechemare in Europa.

     

    Inginerii Toyota au dezvoltat si testat o solutie care implica consolidarea mecanismului pedalei pentru a elimina riscul potential de frecare in exces care ar putea, in cazuri rare, determina lipirea pedalei.

    Primele transporturi cu piesele necesare pentru aceasta remediere vor incepe sa soseasca in Europa saptamana viitoare. In paralel, este indeplinit planul de a contacta clientii afectati de problema. In plus, Toyota a implementat deja o solutie eficienta de productie pentru vehiculele care urmeaza sa fie vandute in Europa.

     

    "Politica Toyota este sa puna clientii pe primul plan, in toate imprejurarile," a declarat Tadashi Arashima, Presedinte si CEO al Toyota Motor Europe. "Noi intelegem ca situatia actuala creeaza multe griji si regretam profund. Am dori, de asemenea, sa linistim clientii: potentiala problema a pedalei de acceleratie apare numai in cazuri foarte rare. Actiunea de rechemare este o masura de precautie menita sa garanteze standarde de calitate ridicate pentru toti clientii. " Arashima a adaugat: " Vom face toate verificarile necesare pentru a asigura viitorii clienti ca nu vor mai primi un vehicul afectat. "

     

    Pana acum Toyota nu a fost instiintata de accidente rezultate in urma defectiunilor la pedala de acceleratie in Europa. In plus, nu exista nici o legatura cu problema carpetelor care a fost recent anuntata in America de Nord.

     

    Vizualizari: 1659