rss

6 hibride noi de la Toyota pana in 2012

  1. 15/09/2010
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: hibride, , toyota,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Toyota planuieste sa lanseze sase noi vehicule hibride in toata lumea pana la sfarsitul anului 2012, dupa cum a declarat un purtator de cuvant al companiei, pe masura ce concurenta construieste tot mai multe masini “verzi”.

     

    Aceste 6 masini noi vor creste numarul modelelor hibride Toyota la 20. Potrivit “Wall Street Journal” doua din cele 6 hibride ar purta emblema marcii de lux Lexus, in timp ce restul de patru modele vor fi vehicule Toyota.

     

    Pe langa noile modele hibride, care ruleaza atat pe benzina cat si cu motor electric, Toyota va dezvalui, de asemenea, o versiune complet electrica a SUV-ului RAV4 in cursul acestui an, a mai precizat purtatorul de cuvant. Modelul, dezvoltat impreuna cu partenerul sau din SUA -Tesla- va fi dezvaluit la Salonul Auto din Los Angeles, la sfarsitul lunii noiembrie.

     

    Dl Uchiyamada, vicepresedinte executiv care conduce activitatile de cercetare si dezvoltare Toyota si este considerat a fi tatal originalului Prius, a declarat ca se asteapta ca hibridele sa se utilizeze pe scara larga multi ani de acum inainte, din cauza costului si a numarului limitat de vehicule pur electrice. "Bazandu-ne pe tehnologia actuală pe baterii, nu este posibil ca vehiculele pur electrice sa fie principala cale in ziua de astazi", a declarat el reporterilor, printr-un traducator, in timpul unei vizite la Detroit. "Va urma o perioada in care vehiculele hibride plug-in vor fi utilizate foarte mult. Pe masura ce tehnologia pe baterii se va imbunatati, va exista o tranzitie catre vehiculele pur electrice. "

    Vizualizari: 1528
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »