rss

Tata Motors a lansat prima reclama cu Nano

  1. 20/12/2010
  2. Categoria: Tata
  3. Tags: Tata Motors, Tata nano
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vanzarile nu merg prea bine, insa toata lumea stie ca reclama e sufletul comertului. Iar sperantele sunt mari in privinta succesului de care ar fi trebuit sa se bucure in continuare cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano.

    Pentru a reimprospata putin cifrele, constructorul auto indian a lansat prima reclama, primul video care promoveaza constroversata citadina. Spotul face parte din campania anuntata inca din septembrie. Punctele forte aveau sa  fie siguranta, viteza, si spatiul oferit.

    Uitandu-ne la reclama, nu putem sa nu remarcam faptul ca niciunul dintre atributele de mai sus nu sunt expuse. Inafara de o privire rapida asupra habitaclului si un drum parcurs pe o sosea rudimentara, nu exista detalii care sa atinga punctele anticipate in septembrie.

    Oricum ar fi masina, Tata Nano pare sa se integreze perfect in peisajul indian. Pare a fi masina perfecta pentru o astfel de societate, evoluata... in felul sau.

    In ceea ce priveste versiunea pentru Europa, Tata Motors anunta imbunatatiri precum ABS, control al tractiunii, servodirectie asistata electric si airbaguri duble.

    Acesta va fi propulsat de un motor de 1.0 litru in trei cilindri, care produce in jur de 60 cai putere. Transmisiile destinate Batranului Continent vor fi in cinci trepte (versiunea indiana este cu patru rapoarte) pentru a putea permite o economie a combustibilului optimizata si emisii CO2 reduse.

    Vizualizari: 5709
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »