rss

Tata investeste intr-o versiune imbunatatita a lui Nano

  1. 16/11/2009
  2. Categoria: Tata
  3. Tags: Nano, Tata Motors
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tata Nano va primi imbunatatiri semnificative in urmatoarele sase luni, datorita feedback-ului bun primit de constructor din partea consumatorilor.

    Desi masina va beneficia de o putere sporita a motorului, alaturi de alte modificari esentiale, pretul lui Nano va ramane neschimbat.

    Tata Motors va investi in imbunatatirea performantei Nano prin ridicarea turatiiei maxime de la  5.000 rpm la 6.000 rpm. Constructorul indian are in vedere, de asemenea, implementarea unei transmisii manuale cu cinci trepte, insa aceasta varianta va fi exclusa pentru piata din India.

    Din motive de siguranta, Tata nu doreste cresterea vitezei maxime, in prezent, limitata electronic la 105 km/h.

    Potrivit unui inginer Tata Motors, viteza de 105 km/h face ca "cele cinci raporturi sa fie inutile, fapt ce ar putea duce la schimbarea excesiva de trepte pentru sofer." Cu toate acestea, versiunea europeana a lui Nano va avea o transimisie cu cinci trepte, indiferent de viteza.

    In lunile urmatoare, Tata, de asemenea, va adauga un haion care va putea fi deschis. Nano in prezent, dispune de un o structura, care nu permite accesul la zona bagajelor decat din interiorul vehiculului prin rabatarea scaunelor din spate. De asemenea, modelul va primi un model de oglinzi laterale, care va permite introducerea oglinzilor electrice, alaturi de un sistem de siguranta al usilor.

    Vizualizari: 1277