rss

Tata a dezvaluit noul concept Indica Vista Sport

  1. 07/01/2010
  2. Categoria: Tata
  3. Tags: Concept car, indica vista sport, TATA
    Vezi toate fotografiile (6)

    Tata a dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la New Delhi conceptul Indica Vista Sport. Bazat pe modelul low-cost Indica Vista lansat anul trecut, acest studiu de design este menit sa demonstreze abilitatea indienilor de a realiza un vehicul cu un aspect mai agresiv.

    Vopsit in nuanta Alphanso Orange pentru a fi si mai atractiv pentru clientii tineri, noul prototip dezvoltat de Tata a primit o parte frontala deosebita. Astfel, se disting blocurile optice in forma de petale de flori, grila radiatorului hexagonala, o extensie din fibra de carbon a spoilerului fata, o priza de aer centrala supradimensionata si cele laterale verticale. Aspectul exterior al vehiculului este intarit de aripile foarte evazate si de pragurile laterale exagerate.

    La spate, hatchback-ul indian este si mai interesant. In bara de protectie si-au facut loc doua tevi de esapament foarte inguste care flancheaza difuzorul de aer posterior realizat din fibra de carbon. In interiorul se remarca, intre altele, scaunele sport si pielea de culoare neagra cu care este tapitat intreg habitaclul.

    Detaliile de ordin tehnic nu au fost dezvaluite.

    Vizualizari: 980
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »