rss

Tata Nano, in pericol de incendiu

  1. 25/05/2010
  2. Categoria: Tata
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tata Motors pare sa se confrunte cu probleme in ceea ce priveste masinuta-minune Nano. Mai exact, indienii vor inspecta cele 33.000 de exemplare livrate pana in prezent dupa ce in cateva cazuri masinile au luat foc pe strada.

    Inspectia tehnica va fi suportata de constructorul auto care insista asupra naturii acestei operatiuni si anume ca nu este o campanie de recall.

    Tata Motors accentueaza faptul ca Nano are un design robust si este cat se poate de sigura, mentionand ca nu se pune problema unei campanii der rechemare in service, ci de una care sa-i linisteasca pe clienti.

    Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, costa intre 2.000 de euro si 3.800 de euro, pe piata din India. Producatorul auto indian a livrat circa 33.000 de unitati Nano din vara anului precedent pana in prezent.

    Tata Nano este disponibila doar in India, in trei versiuni de echipare, insa constructorul planuieste sa o lanseze si in Europa, din 2011. Nici SUA nu este neglijata, in presa aparand informatii conform carora in trei ani, citadina indiana ar putea ateriza si pe pamanturi americane.

    Vizualizari: 1157