rss

Tata Motors se intoarce la profit

  1. 01/12/2009
  2. Categoria: Tata
  3. Tags: Jaguar, Land Rover, Tata Motors
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tata Motors a fost cel mai profitabil ofertant  pentru Jaguar Land Rover. In primele trimestre in urma tranzactiei insa,  multi dintre critici se pronuntau a fi sceptici in privinta acestei investitii.

    Desi Tata Motors nu este nici pe departe intr-o situatie foarte dificila, in ceea ce priveste investitia sa de milioane in brandul de lux britanic, ei pot, cel putin acum sa raporteze un profit de 4.7 milioane dolari pentru ultimul trimestru.

    In comparatie cu trimestrele anterioare, care au insemnat  pierderi grele,  profitul este o schimbare binevenita.

    Tata masoara profitul prin crestera vanzarilor in cadrul brand-ului de lux, care a punctat o majorare combinata de 23 la suta fata de trimestrul anterior.

    Cresterile in vanzari pentru Jaguar Land Rover vin ca urmare a lansarii popularului model XF si a modelului LR4 - care au contribuit la revenirea profitabilitatii in cadrul companiei.

    Rentabilitatea Tata Motors se va baza foarte mult pe capacitatea sa de a continua sa gaseasca modalitati de a reduce costurile, continuand in acelasi timp sa aduca produse competitive pe piata, asemeni versiunii hibrid a lui Tata Nano.

    Vizualizari: 916