rss

Peste 30.000 de clienti au renuntat la Tata Nano

  1. 29/12/2009
  2. Categoria: Tata
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tata Nano s-a dovedit un adevarat succes, milioane de potentiali clienti fiind atrasi de pretul celui mai ieftin automobil din lume. Deja 200.000 de persoane si-au depus cererile pentru achizitionarea unui automobil Tata Nano, dar se pare ca indienii nu au luat niciodata in calcul o asemenea avalansa de comenzi, asa ca acum se afla in imposibilitatea de a le onora pe toate la timp.

    Astfel, ca urmare a livrarilor intarziate, aproximativ 15% dintre persoanele aflate pe listele de asteptari au anulat comanda, se arata in cotidianul Hindustan Times. La un calcul simplu, reiese ca peste 30.000 de oameni au renuntat la ideea de a cumpara cel mai ieftin automobil din lume.

    Este o pierdere insemnata pentru Tata Motors, mai ales in conditii de criza economica mondiala, pentru ca alternative exista si, asa cum declara un dealer din India, "Oamenii nu se supara daca platesc ceva in plus si au masina imediat".

    Oficialii Tata au declarat ca de vina este capacitatea limitata de productie a fabricii de la Pantnagar, dar au promis ca pana la finele lui 2010 vor fi livrate 100.000 de unitati.

    Vizualizari: 845