rss

Suzuki a anuntat preturile lui Kizashi

  1. 17/10/2009
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: CVT, Europa, Kizashi, Sua, Suzuki
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inca nu se stie cu certitudine daca producatorul japonez va comercializa noul sau sedan de clasa medie si in Europa, insa noi ne facem datoria si va aducem la cunostinta ca, daca v-a placut Kizashi, il puteti achizitiona din SUA la un pret de sub 20.000 de $.

    Ce veti primi de acesti bani? Destul de multe pe langa motorul de 2,4 litri si 185 CP...

    Daca veti alege echiparea de baza “S”, japonezii vor avea grija sa includa pe lista de dotari standard scaunele sport, volanul multifunctional, aerul conditionat bi-zonal, sistemul de control al stabilitatii si un sistem de siguranta pasiv cu nu mai putin de opt airbag-uri.

    Acceptati un pret cu doua pana la patru mii de $ mai mare si Suzuki va pune la bataie transmisia CVT, jantele de 17 inch, scaunele cu reglaj electric, cruise control-ul si volanul imbracat in piele – toate standard in echiparea SE.

    Urmatoarea este versiunea GTS, care te lasa sa alegi intre cutia de viteze manuala cu sase trepte si cea CVT cu padele pe volan si... te imbie sa parcurgi satisfacut o lista cu dotari de pe care nu vor lipsi jantele de 18 inch, sunroof-ul, farurile de ceata, sistemul audio Rockford Fosgate de 425 watt si Bluetooth-ul.

    In sfarsit, “cel mai cel” nivel de dotari, SLS, isi ademeneste clientii cu un interior decorat cu piele, scaune reglabile electric, cu memorii si incalzite, kit universal pentru deschiderea automata a garajului, senzori de ploaie si senzori de parcare. Tentant, nu?

    Vizualizari: 1987
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »