rss

Suzuki Kizashi pentru Europa debuteaza la Geneva

 1. 27/01/2010
 2. Categoria: Suzuki
 3. Tags: grand vitara, hibrid plug-in, Kizashi, Piata europeana, Salonul auto de la Geneva, Suzuki, Suzuki kizashi, swift plug-in hybrid
  Vezi toate fotografiile (2)

  Suzuki va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea europeana a berlinei Kizashi. Noul model japonez va fi lansat pe pietele din Europa in aceasta vara.

  Din punct de vedere estetic, modelul european nu va fi foarte diferit de cel care este deja comercializat in SUA (foto 2), asa cum se poate vedea in aceasta prima imagine oficiala.

  Intr-o prima faza, clientii europeni vor putea comanda noul Suzuki Kizashi intr-o singura versiune de motorizare pe benzina, de 2,4 litri si 178 de cai-putere. Puterea va fi transmisa catre ambele punti prin intermediul unei cutii de viteze automata de tip CVT. Ulterior, este posibil sa fie introdus si un diesel.

  Suzuki va prezenta la Geneva alaturi de Kizashi conceptul plug-in Swift Hybrid, pe care l-am vazut deja la Tokyo, si o noua varianta Grand Vitara.

  Momentan, acestea sunt singurele detalii pe care constructorul japonez le-a dezvaluit, insa cu siguranta toate informatiile si fotografiile cu noul Kizashi vor aparea inainte de debutul progrmat la Geneva, in primele zile ale lunii martie.

  Vizualizari: 2025
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 5.500 detalii »

  BMW 318

  BMW 318

  Pret: 14.875 EUR, An: 2017, Kilometri: 208.000 detalii »

  Toate anunturile »