rss

SEMA 2009: Suzuki mizeaza tot pe un careu de Kizashi

  1. 30/10/2009
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: Delta Tech Engineering, Kizashi, Road Race Motorsports, Suzuki, Westside Auto Group
    Vezi toate fotografiile (14)

    De cel mai mare salon auto dedicat producatorilor aftermarket (si nu numai) ne mai desparte doar o saptamana, astfel incat “propaganda” reprezentantilor industriei auto devine din ce in ce mai puternica.

    Spre exemplu, Suzuki ne-a dezvaluit zilele acestea ca va aduce in Sin City nu unul, nu doua, ci patru modele Kizashi preparate de catre diversi tuneri, ale caror prime imagini au facut deja inconjurul Internetului.

    Firmele care au decis sa participe la aceasta mini-competitie sunt Road Race Motorsports, Delta Tech Engineering, Westside Auto Group si... revista Import Tuner. Produsul ultimei institutii mentionate nu a apucat inca sa participe la sedinta foto (sau, cine stie, Suzuki pastreaza surpriza pentru SEMA), dar ceva ne spune ca nu va fi departe de “rivale” in privinta designului.

    Ceea ce, fie vorba intre noi, nu poate constitui motiv de blam: indiferent ca vorbim despre Kizashi-ul lui Road Race Motorsports (orientat catre performanta, prezinta modificari substantiale la nivelul suspensiilor, franelor, admisiei si evacuarii), cel al lui Delta Tech Engineering (mai usor si mai manevrabil decat orice Kizashi livrat de Suzuki) sau cel al lui Westside Auto Group (“ferchesul” grupului, cu a sa caroserie vopsita in doua culori si jante aurii cu sapte spite duble), fiecare se poate mandri ca a gasit metoda ideala de a personaliza modelul japonez.

    Voi pe care l-ati lua acasa?

    Vizualizari: 1389