rss

Ipoteza: Volkswagen, interesat de un parteneriat cu Suzuki

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: parteneriat, Suzuki, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit publicatiei germane, Manager Magazin, Volkswagen este interesat de Suzuki. Zvonurile au aparut cu ceva timp in urma, cand aceeasi publicatie vorbea despre intentiile producatorului german de a forma un parteneriat cu Suzuki.. La scurt timp insa, acestea au fost infirmate de Osamu Suzuki, presedintele companiei cu acelasi nume.

    De data aceasta insa directorul executiv VW, Martin Winterkorn a alimentat ultimele speculatii cu privire la acest subiect. “Suzuki reprezinta un partener interesant  din cauza competentelor sale in segmentul masinilor mici” a declarat oficialul.

    VW ar putea achizitiona un pachet de 10% din actiunile Suzuki sau ar putea intra intr-un joint venture pentru producerea de automobile mici pentru pietele emergente.

    Daca VW va intra intr-un  parteneriat cu Suzuki, constructorul francez Renault, care deja si-a manifestat intereseul fata de Suzuki, ar putea iesi din ecuatie. Zvonurile indica ca producatorul francez are aceleasi planuri cu Suzuki si anume imbogatirea segmentului mic de automobile.

    Vizualizari: 1278