rss

Suzuki SX4 facelift: primele fotografii si informatii oficiale

  1. 17/08/2009
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: Fiat sedici, Suzuki, Suzuki SX4, Sx4, sx4 facelift
    Vezi toate fotografiile (9)

    Japonezii de la Suzuki au publicat astazi primele fotografii si detalii oficiale cu versiunea restilizata a SUV-ului compact SX4.

    La fel ca "fratele geaman" FIAT Sedici, modelul nipon a primit un facelift discret, care consta in cateva modificari de ordin estetic, dar si intr-o serie de imbunatatiri din punct de vedere al calitatii materialelor si al dotarilor de serie.

    Astfel, SX4 facelift a primit noi spoilere fata si spate, un nou set de jante din aliaj, precum si o noua paleta de culori pentru caroserie. La interior au fost modificate instrumentarul de bord, volanul si comenzile pentru instalatia de climatizare automata, iar plansa de bord si usile au primit insertii cromate.

    In ceea ce priveste motorizarile, Suzuki SX4 ofera o gama mai bogata comparativ cu FIAT Sedici. Modelul japonez este disponibil cu doua motoare pe benzina, 1.5i VVT/112 CP si 1.6i VVT/120 CP, si tot atatea dieseluri: 1.6 DDiS/90 CP si 2.0 DDiS/135 CP.

    Toate propulsoarele pot fi conectate la o cutie de viteze manuala, precum si la o transmisie automata. Suzuki SX4 facelift este oferit atat cu tractiune pe puntea fata, cat si cu tractiune integrala.

    Preturile pornesc de la 15.990 de euro, valabil pentru modelul SX4 1.5 2WD, si ajung pana la 22.190 de euro, pentru versiunea 2.0 DDiS 4WD.

    Vizualizari: 3124