rss

Suzuki a pregatit o editie limitata Swift RE4

  1. 31/07/2009
  2. Categoria: Suzuki
  3. Tags: editie limitata, RE4, safety pack, Suzuki, Swift
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul japonez Suzuki a anuntat lansarea a doua noi editii speciale ale modelului Swift: Suzuki Swift RE4 si pachetul pentru siguranta sporita Swift Safety Pack.

    Editia RE4 este, potrivit producatorului, inspirata din "dominatia Junior World Rally Championship." Aceasta include extra echipamente in valoare de 5.500 dolari, inclusiv jante de aliaj, blocuri optice de ceata spate, aer conditionat, scaune sport cu tapiterie Alcantara, oglinzi retrovizoare cu indicatori si spoiler spate.

    "SWIFT a fost cu adevarat unul dintre cele mai mari succese din ultimii ani, impreuna cu amestecul sau de stil european si dinamica" a declarat directorul general Suzuki Australia, Tony Devers. "In ciuda seriei de noi concurenti din intreaga lume, Swift a fost inradacinat ca un punct de reper al autoturismelor mici in Australia si este unul dintre bestseller-urile de pe piata" a adaugat oficialul.

    Swift Safety Pack va adauga o serie de echipamente mai modeste. Imbunatatirle sunt limitate la sase airbaguri - inclusiv cele laterale. "Siguranta vehiculelor a devenit un factor important in deciziile de cumparare a clientilor iar pachetul Suzuki Safety Pack vine ca raspuns al acestei cereri” a mai precizat Devers.

    Cele doua editii limitate vor fi scoase la vanzare pe 1 august pe piata din Australia.

    Vizualizari: 1335