rss

Protestul fata de triplarea taxei auto s-a desfasurat fara incidente

 1. 19/12/2008
 2. Tags: Taxa, Taxa auto
  Vezi toate fotografiile (1)


  La protestul fata de triplarea taxei auto ce a avut loc joi, 18 decembrie, in Capitala, s-au adunat mult mai putin demonstranti decat erau anuntati. Numai circa 150 de romani au iesit in strada pentru a-si striga nemultumirea fata de decizia guvernului de a mari taxa auto atat pentru autovehiculele second hand , cat si pentru cele noi, ale caror motoare depasesc 2.000 cmc .

  Participantii la miting, veniti din toate colturile tarii, s-au adunat in jurul orei 12:00 in Piata Victoriei, in fata Muzeului Grigore Antipa si dupa ce au depus o petitie la Camera Deputa?ilor, au plecat spre Palatul Parlamentului.

  Protestatarii au cerut viitorului guvern sa anuleze Ordonanta de Urgenta prin care taxa de poluare a fost triplata, amenintand ca daca taxa nu va fi anulata, vor organiza un alt miting in Bucuresti, pe 22 ianuarie.

  Mitingul s-a incheiat in jurul orei 15:00, fara a fi consemnat niciun incident. Tot ieri, Curtea de Apel Bucuresti a decis judecarea contestatiei depuse de Comisariatul pentru Societatea Civila, care a dat in judecata guvernul pentru triplarea taxei auto , in data de 20 ianuarie.
  Vizualizari: 834
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »