rss

Primaria Bucuresti a autorizat pentru joi mitingul impotriva taxei auto

  1. 16/12/2008
  2. Tags: Taxa, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)


    Primaria Municipiului Bucuresti a autorizat pentru joi, 18 decembrie, marsul de protest al contestatarilor noii taxe auto . Participantii la miting se vor intalni in Piata Victoriei, de acolo urmand sa plece pe jos spre Palatul Parlamentului.

    In zona de protest traficul se va desfasura ceva mai greoi decat de obicei, insa nu va fi complet blocat, intru-cat protestatarii se vor limita la o singura banda de circulatie, se arata intr-un comunicat remis luni de oficialitatile Capitalei.

    Conform autorizatiei, mitingul va incepe la ora 11:30 si se va termina la ora 15:00. Organizatorii protestului sunt Marius Mihai Stana si Calin Stefan, ei anuntand ca la eveniment vor lua parte circa 800 de persoane nemultumite de triplarea taxei de poluare pentru autovehiculele second hand.

    Acestia se vor aduna in fata Muzeului "Grigore Antipa" din Piata Victoriei, unde vor picheta sediul guvernului pana la ora 13:00. O delegatie formata din cinci reprezentanti ai protestatarilor va depune un memoriu la guvern, dupa care intreaga reuniune se va deplasa pe Calea Victoriei catre Parcul Izvor, punctul final al marsului.

    In comunicatul Primariei se mai arata ca participantii din provincie vor sosi in Bucuresti in grupuri organizate, cu microbuzele, iar masinile vor fi parcate in oras, la indicatia fortelor de ordine.
    Vizualizari: 1246
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »