rss

Nemirschi: Suspendam ordonanta de triplare a taxei de poluare

  1. 23/12/2008
  2. Tags: Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ministrul Mediului Nicolae Nemirschi a declarat ca va propune primului-ministru si Guvernului sa suspende ordonanta emisa in luna decembrie privind triplarea taxei de poluare si, in scurt timp, sa aduca ajustari asupra acesteia, pe perioada suspendarii urmand sa fie aplicat nivelul din iulie.

    "Chestiunea aceasta (taxa auto -n.r.) o sa o discut mult mai serios, dupa ce va avea loc predarea-primirea la minister. Opinia mea personala, in masura informatiilor pe care le am, este ca ar trebui sa suspendam Ordonanta din decembrie si sa se revina la cea din iulie, adica la aceiasi parametri", a afirmat Nemirschi.

    El a aratat ca informatiile pe care i le-a dat fostul minstru al Mediului Attila Korodi, care nu a semnat ordonanta din decembrie, arata ca Guvernul Tariceanu nu a facut o analiza bine intemeiata, nu a discutat in mod serios aceasta Ordonanta, nefiind consultati nici Uniunea Europeana, nici cei interesati
    patronatele, producatorii.

    Nemirschi a precizat ca dupa suspendarea ordonantei din decembrie, Guvernul va veni, in scurt timp, cu ajustari, "totul legat de influentele valorice pe care le va avea asupra programelor pentru care aceasta taxa era o sursa".

    Sursa: Mediafax 

    Vizualizari: 1994
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »