rss

Mediul si Finantele formuleaza noua taxa auto

  1. 02/02/2009
  2. Tags: Taxa, Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, si cel al Finantelor, Gheorghe Pogea, au fost mandatati de Guvern sa gaseasca o solutie in privinta taxei auto. Comisia Europeana a amenintat cu sanctionarea Romaniei in situatia in care taxa auto este pastrata in varianta triplata.

    Au fost prezentate mai multe variante ale taxei, insa principala varianta luata in considerare in prezent este reducerea valorii taxei auto in momentul inmatricularii autovehiculului si includerea ulterioara in impozitul platit anual. Astfel s-ar reintroduce valorile taxei auto din iulie 2008, micsorate incat sa se regaseasca un coeficient si in impozitul platit anual.

    Ministrul mediului a declarat ca o decizie privind varianta finala a taxei auto va fi luata luna aceasta, dupa o serie de discutii si analize in executiv.

    Totodata, Ministerul Mediului este implicat in discuti privind continuarea in 2009 a programului Rabla. Purtatorul de cuvant PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat ca Guvernul nu stie daca poate sustine cu fonduri programul Rabla, care aduce beneficii uzinei Dacia.
    Vizualizari: 5066
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »