rss

Lamborghini Gallardo V8 in teste

  1. 20/06/2007
  2. Tags: Gallardo, Lamborghini, V8
    Vezi toate fotografiile (1)
    De ceva vreme, pe circuitul de la Nurburgring misuna un Lambo Gallardo cu teava de esapament diferita de a actualului model, despre care lumea banuieste ca ar fi mult trambitata versiune entry-level propulsata de V8-ul FSI de 4,2 litri a lui R8 si RS4.

    Iata cateva informatii “calde”.

    Masina in cauza are in plus si o bara de protectie fata cu o forma noua, iar cei care au trecut pe langa ea (sau, mai degraba, pe care i-a depasit bolidul italian) au declarat ca motorul este sensibil mai silentios decat agregatul V10.

    In plus, multi au vazut-o in timpul testelor alaturi de un Audi RS4, intarind ideea ca viitorul Gallardo “de baza” va fi propulsat de mult laudatul bloc de metal ce tine captivi 420 CP. Practic, acesta va fi ca un schimb de experienta intre supercar-urile lui Audi si Lamborghini, R8 urmand a primi in viitorul apropiat V10-le lui baby Lambo.

    Totusi, din punct de vedere al distractiei, se pare ca bolognezul va retine un mic avantaj in fata camardului german: despre Gallardo V8 se zvoneste ca va fi oferit doar cu tractiune spate
    Vizualizari: 1129
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »