rss

Cauciucurile de iarna obligatorii, un motiv de castig pentru service-urile auto

  1. 01/11/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: anvelope de iarna, service-uri auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Parlamentarii vor sa oblige toti conducatorii auto sa-si echipeze masinile pentru iarna cu anvelope speciale si lanturi, in caz contrar acestia vor fi nevoiti sa plateasca amenzi. Desi aceasta masura ridica mari semne de intrebare, nu putem sa nu ne gandim ce-ar insemna ea din punct de vedere financiar pentru service-urile auto si pentru vanzatorii de anvelope de iarna.

     

    Pe langa faptul ca probabil majoritatea soferilor s-ar alerta si ar incepe cautarea de anvelope cat mai ieftine (criza ne obliga!), cei care comercializeaza aceste produse ar putea incepe un joc al preturilor deloc imbucurator pentru cumparatori. Iar service-urile auto ar fi invadate de clienti nevoiti sa-si monteze anvelopele. Deci, ar rezulta o inflorire a afacerilor cu anvelope de iarna si o crestere a veniturilor pentru service-uri.

     

    In felul acesta, service-urile auto ar inregistra castiguri imense intr-un timp relativ scurt. Cel mai ieftin set de cauciucuri de iarna in prezent are un pret de aproximativ 400 ron si se poate achizitiona de pe internet. Insa costul acestora variaza in functie de marca, de caracteristici si de punctul de vanzare. Pentru montarea anvelopelor de iarna romanul ar trebui sa pregateasca cel putin 100 ron/set.

    Insa pentru cei mai pretentiosi, o anvelopa de iarna poate ajunge si la 2300 ron. Iar daca sunt necesare si lanturile antiderapante, atunci suma creste cu cel putin 170 ron.

    Vizualizari: 1759