rss

Balamucul taxei auto a redus cu 30% vanzarile de masini noi

  1. 19/12/2008
    Vezi toate fotografiile (1)

    Indecizia Guvernului cu privire la taxa de poluare a produs un recul suplimentar de pana la 30% pentru vanzarile de masini noi.

    Asta pentru ca mai multi clienti au amanat decizia de cumparare, a declarat pentru Business Standard, Alin Tapalaga, directorul general al Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Auto Romania.

    Potrivit lui Tapalaga, potentialii cumparatori de masini noi au asteptat sa vada ce deznodamant va avea decizia cu privire la taxa auto si au amanat decizia de cumparare.

    Directorul general al Porsche Inter Auto a precizat ca vanzarile vor fi compensate dupa clarificare, cand cei care au amanat decizia de cumparare vor face acest pas.

    Tapalaga a mai spus ca o situatie similara a fost consemnata si la 1 ianuarie cand a fost redus cuantumul taxei de poluare.

    Taxa pe poluare a fost triplata pentru masinile second-hand, de la jumatatea lunii decembrie, fiind suspendata, in acelasi timp, pentru autovehiculele Euro 4 cu o capacitate cilindrica de pana la 2.000 de centimetri cubi, care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania.

    Sursa: Ziare.com 

    Vizualizari: 835
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »