rss

Automobilul PREZENT si VIITOR la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii!

  1. 08/10/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Peste 400 de modele auto, premiere nationale, noutati 2019-2020, zeci de vehicule electrice si hibride sunt expuse si te asteapta cu oferte de nerefuzat!
    Intre 10 – 20 Octombrie te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, cat si in zona exterioara adiacenta pe o suprafata totala de peste 25.000 mp. Doar la SAB poti gasi intr-un singur loc o gama de peste 400 de modele de autoturisme si vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ti se potriveste!
    Sunteti invitatii nostri si suntem onorati sa va avem alaturi de noi, ca de fiecare data, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 sa marcam impreuna deschiderea oficiala si conferinta de presa a celei de a XVII-a editii a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 - Romexpo, in prezenta multor oficialitati si reprezentanti ai Ministerelor si Institutiilor Partenere.

    La SAB & Accesorii 2019 vei descoperi premiere nationale, modele concept si noutatile sezonului 2019 – 2020 apartinand brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surprize.

    "Mobilitatea la prezent si viitor" este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilitatii acestor timpuri este mai inovatoare si mai interesanta ca oricand. Deloc intamplator, anul acesta, segmentul dedicat mobilitatii electrice evolueaza semnificativ si va fi unul dintre punctele de atractie ale evenimentului.

    Astazi, transportul asa cum il stiam, este din nou revolutionat odata cu crearea si producerea de vehicule electrice si hibride ce devin din ce in ce mai accesibile. In cadrul acestei editii a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii ne dorim sa gasim noi solutii de mobilitate urbana si sa va propunem alternative destinate unui transport sustenabil.

    Revolutia electrica auto incepe acum la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019!

    Printre modelele electrice si hibride expuse se numara: Tesla Model 3 Standard Range Plus, EQC 400 4MATIC - primul SUV electric de la Mercedes-Benz, Jaguar I-PACE - primul SUV sportiv Jaguar complet electric, alaturi de modelele hibride si plug-in de la BMW, Mini, Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi si Jaguar.

    Lansari si evenimente conexe in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2019

    Joi, 10 Octombrie, ora 14.00, standul KIA – Lansarea Noului Kia XCeed– primul crossover coupe compact din gama Kia care combina stilul practic al unui SUV cu manevrabilitatea si dotarile unui hatchback.

    Joi, 10 Octombrie, ora 15.00, standul SsangYong – Lansarea Noului Ssang Yong Korando, model ce reuneste experienta de 60 de ani a SsangYong Korea in fabricarea SUV-urilor si a vehiculelor cu tractiune integrala 4x4.

    Vineri, 11 Octombrie, incepand cu ora 09:30 – UNTRR va invita la evenimentul “Pachetul Mobilitate 1 a intrat in trialog. Provocari si solutii pentru transportatorii rutieri romani”, care va avea loc la Romexpo (Bd. Marasti nr. 65-67, Bucuresti), pavilion B3, sala Titulescu, in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii. La eveniment vor participa eurodeputatii romani membri ai Comisiei de Transport si Turism a Parlamentului European (TRAN), dar si autoritatile nationale. Prezentari: Marian-Jean Marinescu – Eurodeputat, Maria Grapini – Eurodeputat, Gheorghe Falca – Eurodeputat, Clotilde Armand – Eurodeputat, Marius Alban - Consilier Afaceri Europene, Ministerul Transporturilor.

    Sambata, 12 Octombrie, ora 11.00 – FDVDR organizeaza in parteneriat cu SAB & Accesorii evenimentul Romania ta - Conferinta si Expozitia dedicata inginerului Gogu Constantinescu la implinirea a 100 de ani de la inventarea sonicitatii si crearea unei noi stiinte: SONICITATEA, aplicata in dezvoltarea mai multor inventii: motorul sonic, pompa sonica, ciocanul sonic si altele. Gogu Constantinescu este cel care a brevetat, in 1942, cutia automata pentru masini.
    Cu aceasta ocazie va avea loc si o expozitie foto dedicata operei lui Gogu Constatinescu, de o valoare inestimabila. Vor fi expuse 20 de panouri (1 m x 77 cm) cu lucrari ale sale.

    Marti, 15 Octombrie, intre orele 10.00 – 20.00, Pavilionul B2 - Bursa Locurilor De Munca SAB - Ziua Carierei, eveniment organizat de SAB & Accesorii in parteneriat cu Initativa Pasionatilor de Autovehicule Rutiere (I.P.A.R.). In cadrul evenimentului companiile au oportunitatea de a lansa in premiera proiecte de recrutare, de a sustine workshop-uri si conferinte tematice, de a interactiona cu candidati cu studii superioare si candidati activi in cautare de oportunitati de cariera. Pentru participanti, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experienta diferit, atat pentru juniori, cat si pentru profesionisti si de a participa la sesiuni de consiliere in cariera si workshop-uri.

    Marti, 15 Octombrie, intre orele 10.00 – 13.00, Sala Titulescu, B3 - ACAROM va organiza o sesiune de intalniri B2B pe tema productiei de mase plastice si componente din plastic pentru automobile fiind invitate sa participe companii din domeniu.

    Marti, 15 Octombrie, ora 13,30 - Conferinta Nationala cu tema "Școala Profesionala in Sistem Dual, Alternativa de Excelenta pentru rezolvarea crizei fortei de munca in industria auto", eveniment organizat in parteneriat cu Școala Fara Șomeri si avandu-l ca invitat special si moderator pe Domnul Cornel Bertea Hanganu, fondator si presedinte Școala Fara Șomeri, cel care a fundamentat şi construit cadrul legal pentru dezvoltarea Şcolii Profesionale in Sistem Dual in Romania la nivel guvernamental şi care, prin conceptul Şcoala fara Şomeri, a ajutat la dezvoltarea a peste 200 de clase de Dual. Evenimentul va avea loc in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2019 - Romexpo, Pavilion B3, Sala Titulescu.

    Miercuri, 16 Octombrie – FDVDR organizeaza in parteneriat cu SAB & Accesorii evenimentul Wake up – Workshop ”Contributia femeilor in domeniul auto.” Evenimentul se va desfasura pornind de la povestea Berthei Benz, sotia lui Karl Benz, care a realizat prima cursa lunga cu un automobil. Invitatele vor fi femei care fac parte din miscarea Wake UP, insa nu excludem nici barbatii.

    Vineri, 18 Octombrie - FDVDR organizeaza in parteneriat cu SAB & Accesorii evenimentul Generatia noastra – Masa rotunda cu tinerii inventatori din domeniul avand ca tema automobilele electrice.

    Sambata, 19 Octombrie - Decernarea premiului BURSA SAB ”Propulsam viitorul” - editia a VI-a - Ceremonia oficiala de premiere a castigatorului editiei din acest an a concursului de idei inovative BURSA SAB ”Propulsam viitorul”.

    19 – 20 Octombrie - #Etapa 2X - ESPL - BASS RACE - TOP DOG organizata de DB Drag Racing Romania in parteneriat cu SAB & Accesorii. Campionatul National dB Drag Racing Romania face parte din circuitul international, cunoscut la nivel mondial, al Campionatului International de Car Audio – db Drag Racing Association. #ETAPA2X se desfasoara pe parcursul a 2 zile dupa cum urmeaza: in data de 19 Octombrie se vor desfasura competitiile Bass Race si Top Dog, urmand ca a 2-a zi - 20 Octombrie, sa se desfasoare concursul ESPL. Inscrierile se vor face intre orele 10:00 – 12:00, urmand ca la orele 12:30 sa se dea startul competitiilor.

    19 – 20 Octombrie - GTAutoClub - International Autotest Challenge si ACR te invita la etapa finala de indemanare auto, CUPA SAB & Accesorii 2019! Antrenamente: sambata, 19 octombrie, intre orele 14.00 - 20.00. Concurs: duminica, 20 octombrie, intre orele 10.30 - 17.30.

    In standul Tiriac Auto din cadrul SAB & Accesorii te invitam sa interactionezi cu ultimele modele si sa afli promotiile marcilor - Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar si Mitsubishi - pregatite special pentru acest eveniment. De asemenea, in standul Tiriac Collection, vor fi expuse modele auto de exceptie produse din 1899 pana in prezent, care ascund istorii fascinante sau fosti proprietari celebri.

    La standul Tiriac Auto Mercedes-Benz vor putea fi admirate noile CLA, Clasa A Sedan, GLE dar si modele reprezentative si “sportivele” AMG.

    EQC 400 4MATIC este primul SUV electric de la Mercedes-Benz. Noul model propune fascinatia deplasarii electrice asa cum va asteptati de la Mercedes-Benz: confortabil, sigur si fiabil.

    Clasa V, Clasa X, Vito si Sprinter vor propune viziunea Mercedes-Benz pentru calatoriile in familie si incursiunile off-road, oferind solutii eficiente de transport marfa si persoane.

    Tiriac Auto va prezenta la SAB 2019 cel mai nou model de la Ford – Ford Puma. Disponibil la vanzare incepand cu luna decembrie a acestui an, Ford Puma este un model complet nou, din gama SUV-urilor, care imbina designul seducator, cea mai buna capacitate a portbagajului din segment si eficienta oferita de sistemul mild-hybrid.

    Noul Ford Ranger vine cu trei variante diferite de cabina, fiind echipat mai bine ca oricand pentru a putea calatori in conditii de confort si stil.

    Una din atractiile standului Ford Tiriac Auto va fi reprezentata de noul Ford Ranger Raptor, cel mai “agresiv” model din gama Ranger, dezvoltat special pentru performanta off-road.

    Noul Discovery Sport - Exteriorul reimprospatat, conturul distinct si proportiile echilibrate perfect, scot in evidenta modelul Discovery Sport.

    Noul Range Rover Evoque - Cu silueta sa dinamica, asemanatoare unui coupé, Range Rover Evoque este un succesor demn al modelului care a fost apreciat in lumea intreaga.

    Echipamentele optionale intuitive si inovatoare ale modelului Range Rover Evoque includ Touch Pro Duo 1, ecran tactil cu diagonala de 12,3", afisaj pe parbriz si sistem audio Meridian™.

    Jaguar I-PACE - Modelul I PACE este primul SUV sportiv Jaguar complet electric, propulsat de 2 motoare electrice actionate sincron care asigura un cuplu instantaneu de 696 Nm si o agilitate specifica modelelor sportive. Acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4.8 secunde.

    Noul Hyundai Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice: Ioniq Hibrid, Ioniq Electric si Ioniq Plug-in. In standul Hyundai mai este prezent si Hyundai Elantra – model 2019.

    Noul Mitsubishi L200 este un pick-up truck care exprima duritate, de la grila frontala pana la hayon, si care face fata tuturor tipurilor de teren, datorita sistemului Super Select 4WD-II.

    Noul Mitsubishi ASX vine in intampinarea iubitorilor de aventura urbana, fiind un SUV suficient de mic pentru oras, dar cu un spatiu destul de mare pentru bagaje.

    Anul acesta Auto Italia va prezenta noul Fiat 500 X si noua Alfa Romeo Giulietta.

    Noul 500X Urban - Cucereste orasul! SUV-ul creat pentru jungla urbana de azi si...de maine.

    Noul 500X prezinta caracteristici moderne atat la exterior, cat si la interior interior, unde designul a fost reimprospatat. Suv-ul are acum mai multa personalitate si o prezenta impunatoare pe sosea, gratie aspectului robust oferit de noile bare redesenate. Calatoreste cu stil in noul 500X Urban!

    Noua Alfa Romeo Giulietta - Sportivitate eleganta, intotdeauna in centru atentiei. Niciodata ostentativa. Interiorul te invaluie si te initiaza in placerea autentica a sofatului. Emotii unice iti stau la indemana, cand te afli la bordul Giuliettei MY19. ALFA D.N.A. este selectorul exclusiv Alfa Romeo, care iti permite sa adaptezi distributia si performanta Giuliettei, stilului tau de condus.

    In standul Kia de la SAB se lanseaza Noul Kia XCeed primul crossover coupe compact din gama Kia, lansat exclusiv in cadrul Salonului.

    Auto Cobalcescu aduce la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii modelele electrice si hibride de la BMW si MINI.

    SsangYong aduce in premiera la Salonul Auto Bucuresti, Noul model KORANDO, model lansat de coreeni in primavara acestui an, la Salonul Auto de la GENEVA. Automobilul va fi oferit cu doua optiuni de motorizare Euro6 D de la lansare, un motor pe benzina de 1,5 litri GDI-turbo complet nou ,163 CP si un motor diesel de 1,6 litri - 136 CP. In plus, noul model KORANDO este una din cele mai sigure masini din segment, a primit deja 5 stele EURO-NCAP, fiind dotat cu nivele inalte de siguranta. La standul SsangYong vor fi prezente si toate modelele din gama: #SUV #4X4 #Musso PickUp -#KORANDO #REXTONG4 #TIVOLI NEW MODEL.

    Standul AVIA MOTORS din cadrul SAB 2019 vine cu masinile tuturor marcilor comercializate, dar si cu surprize pentru vizitatori.

    Gama SKODA prezenta la SAB 2019 cuprinde modelele: Skoda Fabia, Skoda Scala, Skoda Octavia, Skoda Superb, Skoda Karoq, Skoda Kodiaq.

    Fanii SEAT vor descoperi in standul AVIA MOTORS modelele: Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Arona, Seat Ateca, Seat Tarraco.

    La SAB 2019 vor fi expuse si modelele Piaggio Ape Classic, Piaggio Calessino, Piaggio Maxxi Pickup, Piaggio Porter Pickup.

    Honda Trading Romania aduce la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, SUV-urile compacte: CR-V şi HR-V,C, Compact hatchback: Civic 5D, Civic TypeR, Compact Sedan: Civic 5D.

    La SAB & Accesorii AUTOVISION prezinta sub motto-ul „We love to ride” cele 9 vedete ale standului ce insumeaza 3332 cai putere, 37400 cmc si 850000 euro. Nu va spunem decat ca TESLA MODEL 3 STANDARD RANGE PLUS, RAM 1500 LIMITED CREW CAB, SHELBY F-150 OFF ROAD TRUCK, se afla printre modelele expuse si va invitam sa le descoperiti si pe celelalte in cadrul Salonului.

    In standul DCM Design va asteapta modelele: Lamborghini Aventador, BMW i8, SLS AMG, Mercedes-Benz CL63 AMG, BMW M3, Mercedes-Benz E63 AMG, Rolls Wraith.

    La aceasta ediţie segmentul dedicat specialiştilor din domeniul echipamentelor, pieselor şi accesoriior va avea o suprafaţa totala de 8000 mp unde peste 80 de expozanti vor expune aproximativ 1.500 marci de echipamente, componente, accesorii si servicii din domeniul auto aftermarket.

    Partener Gold al Salonului Auto Bucuresti & Accesorii: JD365 - Spalatorii auto self service

    Printre partenerii institutionali care ne-au fost alaturi in realizarea acestei editii, gasirea celor mai bune solutii pentru transportul alternativ si cresterea nivelului de constientizare a populatiei cu privire la importanta folosirii mijloacelor de transport mai putin poluante, dorim sa multumim Ministerului Economiei, Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat, Primariei Municipiului Bucuresti, Primariei Sectorului 1, Primariei Sectorului 3, Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ACAROM si Registrul Auto Roman.

    Printre partenerii care ne ajuta in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim Trustului Intact – Partener Media Principal, Antena 1, Antena 3, Radio ZU, Fundatiei Dan Voiculescu, Agerpres, Total Media News, Autovit.ro, 0-100.ro, revistelor Auto Bild, AutoExpert, Auto Test Magazin, Flote Auto, Buletinul Auto, Motor Clasic Magazine, 4x4 Adventure, Masini si Utilaje pentru Constructii, Next Auto, Tehnica şi Tehnologie, 4tuning.ro, Anuntul.ro, Pieseauto.ro, Targul Vitan Auto, SubTurat, 24auto.ro, GTAutoClub, Glamour Floors, Ethor Security.

    Informatii SAB & Accesorii 2019:

    Locatie: Pavilionul B2 şi platforma exterioara adiacenta din cadrul Centrului Expozitional Romexpo

    Program vizitare:
    Joi, 10 Octombrie: 12:00 - 20:00
    Vineri, 11 Octombrie - Sambata, 20 Octombrie, zilnic: 10:00 - 20:00
    Duminica, 21 Octombrie: 10:00 - 18:00

    Pret bilet: 40 lei/persoana/zi
    Accesul copiilor sub 7 ani si al persoanelor cu dizabilitati este gratuit.

    Organizator: PREMIUM EXPO

    Detalii pe www.sab.ro

    Vizualizari: 2465
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »