rss

Alta intalnire pentru taxa auto

  1. 22/06/2007
  2. Tags: Taxa auto
    Vezi toate fotografiile (1)
    Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor se vor intalni, saptamana viitoare, la Bruxelles, cu expertii Comisiei Europene pentru consultari pe tema taxei auto. Informatia a fost facuta publica de ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, care a precizat ca intalnirea are drept tema discutii pe marginea propunerii facute de Romania.

    Ministrul Economiei a precizat ca scrisoarea trimisa recent de Comisia Europeana autoritatilor de la Bucuresti pe aceasta tema este o incercare de clarificare a unor termeni si ca discutiile au intrat intr-o faza intermediara. El a tinut sa precizeze ca in acest moment Comisia Europeana nu este in situatia de a avertiza din nou Romania.

    "Comisia Europeana nu ne-a trimis inca un raspuns vizand propunerea noastra pentru Taxa Auto. Acum ne solicita informatii suplimentare. Pe scurt, documentul cuprinde o serie de sugestii privind clarificarea unor termeni si reflectarea acestora in grila de impozitare. Este vorba de diferentierea intre masini noi si masini second hand",  a declarat Vosganian.

    Pana acum, autoritatile noastre cereau ca masinile sa devina second hand dupa trei luni de la cumparare, in vreme ce Comisia Europeana solicita ca masinile sa fie considerate astfel inca din prima luna.
    Vizualizari: 968
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »