rss

Lamborghini readuce in atentie numele Jota(?)

  1. 05/06/2009
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Diablo SE30, Jota, Lamborghini, Miura, Reventon
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prima aparitie a numelui “Jota” – litera “J” in spaniola – in nomenclatorul lui Lamborghini a avut loc cu aproape 40 de ani in urma, cand a fost folosit pentru a denumi o versiune speciala a lui Miura.

    Ceva mai aproape de zilele noastre, el a botezat un Diablo SE30 mai rapid decat cel de serie, iar acum marca italiana l-ar putea folosi din nou pentru un model derivat din Murcielago.

    Daca planurile celor din Sant’Agata sunt reale, atunci noul supercar ar putea fi comercializat alaturi de Murcielago pana la iesirea din fabricatie al acestuia (programata in 2012).

    Cel mai important lucru pe care Jota il va avea in comun cu Murcielago va fi motorul V12, insa viitorul supercar va avea un ampatament mai scurt si un ecartament mai lat; in plus, constructia sa va include intr-o proportie si mai mare piese din materiale compozite.

    Asteptam cu interes acest “super-Murcielago” ce pare chiar mai interesant decat versiunea LP-670 SV; intre timp, vom sta cu un ochi si pe oamenii care l-au creat pe Reventon, ocupati in aceste momente cu dezvoltarea unei versiuni roadster.

    Vizualizari: 1457
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »