rss

Hummer planuieste lansarea modelelor H4 si H5

  1. 18/11/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: H3, H4, H5, Hummer
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hummer planuieste sa lanseze modele H4 si H5 in urmatorii cinci ani.

    Desi GM nu a finalizat inca procesul de vanzare al brand-ului Hummer catre compania Tengzhong, constructorul chinez de camioane planuieste sa proiecteze cel putin doua noi modele in viitorul apropiat.

    Hummer a inregistrat o scadere semnificativa in vanzarile din ultimii doi ani - in principal din cauza imaginii brand-ului insa noi proprietari chinezi isi propun sa schimbe perceptia publica despre Hummer prin lansarea a doua noi modele eficiente in ceea ce priveste consumul de combustibil.

    Potrivit termenilor acordului, GM ofera acces constructorului chinez  la partea de inginerie, deja dezvoltata pentru modelul H4. Modelul a fost deja prezentat in forma conceptului HX la Salonul Auto de la Detroit din 2008.
     
    Potrivit publicatiei Automotive News, presedintele Hummer,  Jim Taylor, a declarat ca versiunea de productie a lui H4 va fi lansata in trei ani. Un model H4 de dimensiuni reduse ar oferi o mai buna economie de combustibil decat H3 si ar deveni un raspuns pe masura rivalului sau, Jeep Wrangler.

    Un an sau doi mai tarziu, Hummer intentioneaza sa lanseze un model chiar mai compact, denumit H5. H5 va mentine statutul lui Hummer insa va pune un accent imperios pe economia de combustibil.
    Presedintele Hummer a declarat ca inginerii lucreaza de asemenea, la un tren de rulare hibrid si electric. 

    Vizualizari: 2596
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »