rss

Concept Hummer realizat de un roman (cu galerie foto)

  1. 29/12/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: Andrus Ciprian, Concept, HB, Hummer
    Vezi toate fotografiile (17)

    Acum, cand Hummer a intrat pe mana chinezilor de la Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co. Ltd, toata suflarea automobilistica isi pune intrebarea: cum va arata urmatorul model? Ei bine, solutia nu vine din China, ci din... Romania!

    Andrus Ciprian a realizat un rendering pornind de la silueta traditionala a SUV-ului american si dorinta asiaticilor de a construi autovehicule cu vadite inclinatii eco. Tanarul designer roman si-a imaginat, astfel, conceptul Hummer HB pe care il puteti admira in imaginile alaturate.

    Desi pare mai degraba desprins din filmele SF sau desenele animate, compactul HB nu arata rau. Si nu spun asta doar pentru ca este desenat de un compatriot.

    Pentru a pastra caracterul de off-road-er, Ciprian a apelat la o structura cu sasiu, iar pentru o greutate cat mai scazuta Hummer HB Concept are caroseria din aluminiu si fibra de carbon.

    Si cum vorbeam despre orientarea chinezilor spre masini verzi, sub capota nu putea fi altceva decat un motor V6 capabil sa ruleze cu bio-combustibili.

    Vizualizari: 2054