rss

VW considera ridicarea unei noi uzine in China pentru... Seat

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Bora, Faw, Golf, Jetta, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul din Wolfsburg planuieste sa construiasca, impreuna cu un partener din China, o a cincea fabrica in aceasta tara, a carei capacitate de productie va fi de cel putin 200.000 de masini.

    Noua facilitate, localizata in Guangzhou, va asambla modele Seat, ce se vor alatura armadei de modele Volkswagen deja comercializate pe cea mai mare piata a lumii.

    In acest moment, operatiunile desfasurate la comun de catre VW si FAW includ pastorirea a patru mari fabrici in Shanghai, Nanjing, Changchun si Chengdu, ocupate cu productia modelelor Jetta, Bora, Golf, Sagitar si a catorva modele Audi. In plus, germanii au un parteneriat si cu SAIC pentru producerea lui Passat, Santana, Polo si a catorva dintre masinile marcii Skoda pe teritoriu chinez.

    Pe termen lung, VW doreste sa-si intareasca prezenta pe piata din China, care, in 2009, a preluat fotoliul de lider in topul celor mai prolifice de la Statele Unite. In acest sens, gigantul din Wolfsburg va investi nu mai putin de patru miliarde de euro pana in 2011, bani ce vor fi inghititi de operatiunile de suplimentare a productiei si de departamentele de cercetare-dezvoltare.

    Telul suprem al lui VW este dublarea volumului comercial din China intr-un interval de opt ani, ceea ce inseamna ca, pana in 2018, concernul ar trebui sa vanda acolo circa doua milioane de unitati anual.

    Vizualizari: 1856
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »