rss

Seat sponsorizeaza si jocul online "UEFA Europa League Fantasy Football"

  1. 20/11/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: joc, online, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fanii UEFA Europa League se pot bucura acum de sansa de a deveni managerii unei echipe de top, datorita unui nou joc de fotbal online – in care premiul final nu este un trofeu, ci un Seat Ibiza Ecomotive nou nout, cea mai verde masina din clasa sa.

     

    SEAT, sponsor UEFA Europa League, sponsorizeaza si jocul online “UEFA Europa League Fantasy Football ". In afara de Marele Premiu, constand in dinamica Ibiza Ecomotive - ale carei emisii de CO2 de numai 98 g/km sunt printre cele mai mici de la masinile de serie aflate pe piata azi – se mai ofera doua bilete la finala UEFA Europa League si 15 mingi de fotbal oficiale UEFA Europa League.

     

    Jocul, care poate fi gasit la adresa uefa.com, este destul de simplu: concurenţii aleg 15 jucatori din UEFA Europa League utilizand un buget fix. Punctele sunt acordate apoi in urma rezultatelor obtinute de fiecare jucator in meciurile din liga reala (detalii complete la https://en.uelfantasy.uefa.com).

     

    Premiile vor fi atribuite numai participantilor cu rezidenta/domiciliul legal intr-o tara a carei asociatie nationala de fotbal este membra a UEFA.

     

    SEAT va fi sponsorul UEFA Europa League pentru trei sezoane, de la inceputul lunii septembrie 2009 pana in 2012. Contractul include o serie de asocieri, evenimente, materiale promotionale, media si drepturi mass-media, care vor ajuta la construirea unei legaturi puternice intre SEAT si suporterii de fotbal din intreaga Europa.

     

    Vizualizari: 2321