rss

Seat cauta noi staruri ale fotbalului de azi si de maine

  1. 16/02/2010
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: Fotbal, SEAT
    Vezi toate fotografiile (1)

    SEAT este in cautarea urmatorilor Beckham, Ronaldo, Gerrard, Lampard si Walcott, deoarece incepe un turneu in Marea Britanie care ofera castigatorilor o excursie in lumea fotbalului.

     

    In calitate de sponsor oficial UEFA Europa League, brandul sportiv spaniol a infiintat turneul SEAT Fives pentru a pune echipele de amatori la incercare.

     

    Si daca gloria de a primi titlul national nu este suficient de stimulenta, marele premiu va contine si ospitalitatea VIP din partea UEFA Europa League, cazare in Hamburg si toate zborurile incluse in premiu.

     

    Desigur, nu va fi usor: castigatorii potentiali vor trebui sa dribleze, sa dea cu piciorul si - cel mai important – sa-si croiasca drum in rundele de calificare, in februarie, inainte de finalele regionale din martie. Dupa toate acestea urmeaza finala nationala care se va tine la Villa Park, proprietate a lui Aston Villa, marti, 13 aprilie.

     

    In urma unui vot online, membrii Clubului SEAT vor decide care sunt tinerii talentati ce vor ajunge in aprilie la finala SEAT Fives. Castigatorul evenimentului va avea sansa de face parte din spectatorii VIP, la finala 2010 UEFA Europa League, in Germania.

     

     

     

    Vizualizari: 1403