rss

Seat Exeo - Episodul 1

  1. 14/07/2009
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: seat exeo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu episodul de fata debuteaza o serie de clipuri de prezentare a modelului Seat Exeo. I-am lasat mai intai pe reprezentantii oficiali sa-si prezinte produsul, urmand ca in ultimul episod sa ne spunem si noi parerea despre modelul iberic.

    Seat Exeo -Prezentare exterior

    Un echilibru optim intre eleganta si sportivitate. Toate modelele actuale SEAT sunt caracterizate de designul lor dinamic.

    •    „Arrow Design”, specific SEAT, exprima caracterul modelului Exeo
    •    Sportivitate sugerata prin talia inalta si linii echilibrate
    •    Oglinzile exterioare fixate pe portiere – o alta caracteristica SEAT

    Noul SEAT Exeo imbina aceasta imagine cu eleganta  si confortul specifice clasei medii. Ambele aspecte coexista armonios in noul model SEAT, care imbina intr-un mod echilibrat rafinamentul cu sportivitatea.

    Aspectul modelului Exeo demonstreaza ca acest autoturism cu patru usi este un membru cu drepturi depline al familiei SEAT. Grila radiatorului cu dimensiuni generoase, emblema bine conturata a marcii si farurile duble alungite, integrate in aripi valorifica elementele esentiale specifice  „Arrow Design”, utilizate de producatorul spaniol pentru prima data la modelul Ibiza. Spoilerul fata cu grile de aerisire integrate armonios si proiectoarele de ceata intregesc imaginea sportiva.

    Click mai jos pentru a urmari prezentarea video


    O eleganta moderna caracterizeaza si imaginea laterala a modelului SEAT Exeo. Cu un design clar si bine conturat renunta la rosturile sau canturile inutile. Prin proportiile echilibrate, precum si prin liniile laterale care descriu o curba lina este asigurat un aspect modern pe cat de delicat, pe atat de energic. O alta particularitate: asa cum se intampla la cele mai noi modele ale producatorului spaniol, oglinzile exterioare sunt montate direct pe portierele fata. Aceasta dispunere ofera avantaje si din punct de vedere aerodinamic.


    Stilul specific si sportivitatea marcanta a noului Exeo se reflecta si in sectiunea posterioara. Stopurile impartite in doua sectiuni, care patrund pana la nivelul portbagajului ofera un aspect nobil si superior. Detaliu inteligent: mecanismul de deschidere pentru portbagaj a fost integrat din nou in emblema SEAT. In acelasi timp, cele doua capete ale tevii de esapament, separate catre lateral, indica decent potentialul dinamic al noii limuzine. Exceptie: modelul de top cu un motor pe benzina cu injectie directa de 147 kW (200 CP) subliniaza din nou puterea sa remarcabila prin capatul dublu al tevii de esapament.

    Noul Exeo, SEAT pune la dispozitie 14 culori ale caroseriei intre care se numara nuanta specifica „Albastru Galia“. Acestea pot fi combinate la alegere cu oricare dintre elementele disponibile de design interior. La aceasta se adauga, pentru versiunile Style si Sport, pachetul  optional care include bare decorative cromate de-a lungul geamurilor laterale, precum si montant central si posterior de culoare negru lucios.

     

     

     

    Vizualizari: 2210